Refurbished Smartphone kopen? Waar moet u dan op letten?

  • Geplaatst op
  • 0
Refurbished Smartphone kopen? Waar moet u dan op letten?

De refurbished markt groeit explosief en dagelijks komen er nieuwe webshops online bij. Waar moet u op letten als je een refurbished iPhone of Samsung Smartphone wilt kopen?

Als u niet weet waar u op moet letten, kunt u zomaar een kat in de zak kopen. Veel verkopende partijen bieden opgelapte refurbished Smartphones aan, dat betekent dat zowel de behuizing en/of het scherm zijn vervangen door goedkope namaak-onderdelen. In dat soort gevallen koopt u eigenlijk een Smartphone, welke een behoorlijk verleden heeft gehad. Vergelijk het met een schade auto welke weer opgeknapt is. Smartphones die bij het GSM Huys binnen komen, welke zowel aan de voorkant als achterkant defect zijn, kunnen we beter niet online aanbieden. Deze schrijven we af en verkopen we niet online!

 

Er zijn ook verkopers die zoveel mogelijk de toestellen origineel proberen te houden met wellicht enkel een nieuwe accu plaatsen. Na twee jaar in gebruik te zijn geweest, hebben accu’s vaak nog maar 40 tot 70 procent van de originele capaciteit. Dat betekent dat u een goede relatie gaat krijgen met uw oplader of dat de telefoon zomaar uitvalt.

Goedkoop is vaak duurkoop en dat geldt voor de mobiele branche dus ook. Probeer daarom een telefoon te kopen bij een verkopende partij welke de telefoons in een zo origineel mogelijke staat probeert te verkopen. Daar heeft u veel meer aan. Een origineel toestel welke enkel een nieuwe accu nodig heeft, is vaak een langdurig succes.

 

Bij het GSM Huys leveren wij onze klanten Smartphones zo origineel mogelijk en indien nodig wordt de accu vervangen. Alle toestellen worden op 79 punten getest, bijvoorbeeld of het touchscreen en alle knoppen goed functioneren. Daarnaast worden de toestellen simlockvrij, schoon en met garantie geleverd.

 

Bent u toch niet tevreden met uw aankoop? Dan is dat geen enkel probleem, binnen 14 dagen niet goed, krijgt u gewoon uw geld terug.

 

Voordelen van een Refurbished Smartphone kopen bij het GSM Huys.nl

 

  • Alle toestellen zijn door een computer en handmatig getest.
  • Accu’s zijn getest en hebben een minimale capaciteit van 90%.
  • Standaard 6 tot 12 maanden garantie.
  • Binnen 14 dagen niet goed? Dan krijg je netjes je geld terug.
  • Gratis verzending.
  • Afhalen in de winkel is mogelijk.

 

Nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice op 053-4282126 of stuur een mail naar [email protected]

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »