Uw Smartphone of tablet laten repareren? Waar moet u opletten?

  • Geplaatst op
  • 0
Uw Smartphone of tablet laten repareren? Waar moet u opletten?

Telefoonreparatiebedrijfjes schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond en zijn meestal ook zo weer verdwenen. Hoe komt het dat deze bedrijven dan zo snel verdwijnen?

Het antwoord is daarop vrij simpel te verklaren: kwaliteit. Het is namelijk van groot belang dat de reparateur weet waarmee die bezig is en vooral A-kwaliteit onderdelen tijdens de reparaties gebruikt. Er zijn tal van bedrijven welke scoren op de prijs, maar dan krijg je bijvoorbeeld een B of C-kwaliteit onderdeel. Met alle gevolgen van dien.

Klant heeft een toestel elders laten maken, voorbeeld: Een klacht welke wij met regelmaat bij het GSM Huys zien is dat een scherm na enkele weken al niet meer goed functioneert, het scherm doet dingen uit zichzelf of het scherm reageert simpelweg helemaal niet. Hiervoor geldt een mooi gezegde, goedkoop is vaak duurkoop. U zult dezelfde reparatie nog een keer moeten laten uitvoeren.

De meeste reparaties die bij het GSM Huys in Enschede worden uitgevoerd is het vervangen van een scherm, vervangen van een accu, oplaadpunt repareren of het vervangen van een speaker. Voor Samsung reparaties gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen, die wij bestellen bij de Samsung distributeur in Nederland.

Apple daarentegen verkoopt in de vrije markt geen originele onderdelen, tenzij het reparatiebedrijf door Apple gecertificeerd is. Dit zijn maar enkele bedrijven in Nederland.

Voor reparaties van Apple devices gebruiken wij uitsluitend A-kwaliteit onderdelen, die zo dicht mogelijk bij de originele kwaliteit van Apple liggen.

Voor reparaties van andere merken zoals HTC, Huawei en Sony worden originele onderdelen gebruikt en kunt u bij ons in de winkel aanmelden.

 

Voordelen van telefoon reparaties door het GSM Huys uitgevoerd?

  • Originele & A-kwaliteit onderdelen.
  • Vakkundige reparateur
  • Standaard 6 maanden garantie op alle reparaties
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

 

Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice op 053-428216 of stuur een mail naar [email protected]

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »