Refurbished Smartphone

Steeds vaker komt de term refurbished voor. Vooral smartphones, tablets, laptops en desktops worden refurbished verkocht. Maar wat is nou het verschil tussen gebruikt en refurbished, en wat verstaan wij onder refurbished?
Lees meer

Wat is refurbished?

Een refurbished device betekent letterlijk een opgeknapt apparaat. Echter, voor ons betekent het veel meer dan alleen maar opknappen. Wij zorgen ervoor dat het apparaat wordt ontdaan van alle eventuele data, waar nodig wordt gerepareerd, grondig wordt gereinigd en daarna uitgebreid getest. Zo zorgen wij ervoor dat het apparaat zo goed als nieuw is voordat wij het verkopen.

Gebruikt of refurbished?

Er zijn een paar verschillen tussen gebruikt/tweedehands en refurbished. Een tweedehands apparaat is een apparaat wat u bijvoorbeeld koopt via Marktplaats van een particulier. Het nadeel daarvan is dat het apparaat niet gecontroleerd is op eventuele mankementen. Daar komt u dan meestal later pas achter, en dan heeft u geen garantie waarop u terug kunt vallen.

Refurbished devices van het GSM Huys

De refurbished devices die wij verkopen zijn technisch 100% in orde en gaan nog jaren mee. Vandaar ook dat wij op elk apparaat die wij verkopen garantie kunnen leveren. Wij geven 6 tot 12 maanden garantie op een "Als nieuw" telefoon, en 6 maanden garantie op een "Gebruikt" telefoon. Op deze manier heeft u de zekerheid van een nieuw apparaat, maar voor de prijs van een tweedehandsje.