Refurbished Smartphone

Steeds vaker komt de term refurbished voor. Vooral smartphones, tablets, laptops en desktops worden refurbished verkocht. Maar wat is nou het verschil tussen gebruikt en refurbished, en wat verstaan wij onder refurbished?
Lees meer

Wat is een refurbished smartphone?

Een refurbished telefoon betekent letterlijk opgeknapt, maar tot wel 60% voordeliger dan een nieuwe telefoon. Voor ons van GSM Huys betekent het veel meer dan alleen maar opknappen. Wij zorgen ervoor dat de smartphone wordt ontdaan van alle eventuele data, waar nodig wordt gerepareerd, grondig wordt gereinigd en daarna uitgebreid getest. Zo zorgen wij ervoor dat de smartphone zo goed als nieuw is voordat wij het verkopen.

Gebruikte of refurbished smartphone?

Er zijn een paar verschillen tussen gebruikte telefoons en refurbished telefoons. Een tweedehands telefoon is een telefoon wat u bijvoorbeeld koopt via Marktplaats van een particulier. Het nadeel daarvan is dat de telefoon niet gecontroleerd is op eventuele mankementen. Deze telefoons hebben vaak standaard gebreken of bevatten sporen van de vorige gebruiken. Daar komt u dan meestal later pas achter, en dan heeft u geen garantie waarop u terug kunt vallen. Bij een refurbished smartphone van GSM Huys ben je zeker van een zo goed als nieuwe toestel.

Refurbished smartphones van het GSM Huys

Alle refurbished Samsung en iPhone smartphones die wij verkopen zijn technisch 100% in orde en gaan nog jaren mee. Vandaar ook dat wij op elk apparaat die wij verkopen garantie kunnen leveren. Wij geven 6 tot 12 maanden garantie op een "Als nieuw" telefoon, en 6 maanden garantie op een "Gebruikte" telefoon. Op deze manier heeft u de zekerheid van een nieuw apparaat, maar voor de prijs van een tweedehandsje. Een goede deal of niet?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »