Apple iPad - Refurbished

0
iPad heeft alles wat jij zoekt in een tablet dankzij de dunne en lichte aluminium behuizing. Zo neem je jouw iPad tablet overal mee naartoe. Daarnaast ben je met het iOS besturingssysteem altijd up-to-date.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Waarom een refurbished iPad kopen?

Ben jij iemand die altijd het nieuwste van het nieuwste wil? Bijvoorbeeld de nieuwste iPad? Dit kan hoog oplopen in de kosten. Wij van GSM Huys hebben voor jou dé oplossing, namelijk de refurbished iPad. Vergeleken met de nieuwprijs, kun je tot wel 60% goedkoper uit zijn. Het aanschaffen van een refurbished iPad is niet alleen beter voor je portemonnee maar ook voor het milieu.

Wat is een refurbished iPad?

Een refurbished iPad kan gezien worden als een tweedehands iPad dat gereviseerd is. Met reviseren bedoelen wij het uitgebreid controleren, testen, schoonmaken en waar nodig is repareren van de iPad. De ene iPad kan net iets imperfecter zijn dan de ander, maar technische werken ze 100%. Bij het aanschaffen van een refurbished Apple iPad, iPhone, MacBook of iMac, krijg je maar liefst 6 maanden garantie.

Naast het controleren op de techniek, worden de refurbished iPad’s van GSM Huys ook softwarematig gereinigd. Er wordt schone IOS-software op de refurbished iPad geïnstalleerd, hierdoor blijft er geen resterende data van de vorige gebruiker op staan.

Refurbished iPad van het GSM Huys

Wij controleren de binnen gekomen iPad’s met grote nauwkeurigheid en precisie, zodat jij er optimaal van kunt genieten. Bestel je hem voor 17:30 uur, dan wordt hij vandaag al verzonden. En mocht de refurbished iPad je achteraf toch niet bevallen? Dan kun je hem binnen 14 dagen ruilen en krijg je je geld terug.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »